Background
Copyright © 2013 by "Kevin's Investigation Services"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: kevininvestigator@gmail.com
Menu Background
Fingerprint
Magánnyomozó Iroda
Magánnyomozó Iroda
Munkavállalói kártérítési csalás nyomozása
:

Munkavállalói kártérítési csalásának fogalma:
A

dolgozói kártérítési csalás az eltúlzás és / vagy sérülések kitalálása

, hamis állítása, amelyek lehetővé teszik a munkavállaló számára, hogy kérjen és kapjon

munkavállalói kártérítést, amire valójában nem jogosult.A munkavállalói kártérítési nyomozás segít megvizsgálni a munkavállalók kártérítési jogosságát. Sajnos, az emberek gyakran eltúlozzák a sérülésük mértékét vagy egész egyszerűen arcátlanul hazudnak a kárigényük beadása folyamán. A munkavállalói kártérítési nyomozás megerősítheti a jogos kártérítési igényeteket illetve bizonyítékot nyújthat a tisztességtelen kártérítési igényekre.
Munkavállalói kártérítés és az

egészségügyi szolgáltatói csalás

jelentős mértékben hozzájárulnak az ország biztosítási csalás járványához. A Kevin Magánnyomozó Iroda biztosítja a munkáltatók és a biztosítók számára a szükséges eszközöket annak érdekében, hogy csak jogos követelésekért fizessenek. A videó felvételek révén szerzett információk objektív képet nyújtanak az egyén valós fizikai képességeiről és a napi tevékenységéről, amely kapcsolatban áll a munkahelyi sérülésével. A megszerzett bizonyítékok szilárd és hatékony tárgyalási eszközzé válnak, amikor az egyén állítólagos sérülése ellentmond a videón rögzített bizonyítékokkal. A végső magánnyomozói jelentésünk mellett, biztosítjuk az Ön számára a digitális és nyomtatott képeket és / vagy videofelvételt, melyet a legkülönbözőbb rejtett digitális technológia felhasználásával készítünk.
Back Street
Private Investigator
Fingerprint
PI Head
Kevin
Foot print
Menu Line
Magánnyomozónk jogszerűen folytat

titkos megfigyelést országszerte

, a legmodernebb technológia, mint például harmadik generációs éjjellátó lencsék, GPS, vezeték nélküli videó-felvevő rendszerek és más technikai felszerelések felhasználásával. Gyakran a legnehezebb körülmények között készítünk videó vagy fotó felvételeket melyek elengedhetetlen bizonyítékai a munkavállalói kárpótlási csalásnak.

Az Önnek kijelölt
magánnyomozó video-felvételeket készít a kártérítési csalás gyanújába keveredett munkavállaló tevékenységről,
diszkrét módon, a magánélethez fűződő jogok megsértése nélkül. Összegyűjtjük a szükséges bizonyítékot, hogy igénybe tudja venni a megfelelő jogorvoslatot akár büntető és/vagy polgári keresetről legyen is szó. A bizonyítékokat a magánnyomozói jelentéssel együtt a lehető legtömörebb és lényegre törő formában adjuk át Önnek és/vagy jogi képviselőjének.
Work Injury Claim
Szolgáltatásaink:
Partnerhűség vizsgálat Megfigyelések Munkavállalói kártérítések Titkos nyomozás Gépjármű / személy nyomkövetés Számítógépek vizsgálata Mobiltelefon megfigyelése Kézírás elemzés - Grafológia Írásszakértés - Írásazonosítás Mobiltelefon kémprogram
UK Flag
English
Tisztesség, Diszkréció, Szakértelem, Megbízhatóság
Kezdőlap    |    Rólunk    |    Miért van szükség magánnyomozóra    |    Kapcsolat
Pointing finger